۲۵ درصد گوشت قرمز استان توسط عشایر تأمين می‌شود

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر استان و به نقل از خبرگزاری ایسنا منطقه چهارمحال و بختیاری: مديركل امورعشاير استان چهارمحال و بختياری گفت: عشاير ۲۵ درصد گوشت قرمز استان را تأمين مي‌كنند.

یحیی حسین‌پور با اشاره به اينكه عشاير در ۸۵ درصد از گستره جغرافيايی استان پراكنده‌اند، اظهار کرد: جمعیت عشایر استان ۱۴ هزار و ۶۵۷ خانوار است كه ۲۵ درصد گوشت قرمز استان توسط عشاير چهارمحال و بختیاری توليد مي‌شود.

وي افزود: عشاير با داشتن ۱٫۵ ميليون واحد دامي، بيش از ۶۰ درصد توليدات دامي استان را تامين مي‌كنند.

حسين‌پور گفت: گوشت، شير، پنير، دوغ و پشم عمده محصولاتی هستند كه توسط عشاير تهيه مي‌شوند و نياز استان را برطرف مي‌كنند.

وي با بيان اينكه بيش از ۷۰ درصد پشم استان توسط عشاير تهيه و توليد ميی شود، تصريح كرد: ۳۵ درصد صنايع‌دستی توليدي استان توسط عشاير تامين می‌شود.

حسين‌پور افزود: قالی، گلیم، جاجیم، چوقا، سیاه‌چادر، وریس و شیردنگ از جمله محصولاتی‌اندکه عشایر تولید می‌کنند، که بیشتر این محصولات را خودشان استفاده می‌کنند.

وی گفت: ۸۰ درصد عشایر استان به حرفه صنایع‌دستی مشغول می‌باشند.

حسین‌پور با اشاره به نبود صادرات در خصوص محصولات عشایر در استان، خاطرنشان کرد: نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی آماده امانت یا خرید این محصولات از عشایر است تا در معرض دید افراد به خصوص گردشگران و مسافرانی که به استان سفر می‌کنند، قرار گیرد و در صورت تمایل خریداری کنند.به گفته وی، قالی‌های عشایر ممکن است در کنار سایر قالی‌های دستباف استان به خارج از کشور نیز صادر شود.

۱۲-مرداد ماه-۱۳۹۵

675

چاپ خبر تبدیل به PDF


ارتباط مستقیم با مدیرکل

مهندس یحیی حسین پور

تلفن مستقیم:   ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۲۹

فکس:    ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۳۲