مراحل تولید گوشت ارگانیک دام سبک عشایر وارد سال دوم (گذار ارگانیک) شد

جلسه تولید گوشت ارگانیک دام سبک عشایر استان با حضور مهندس حسین پور مدیر کل امور عشایر استان-آقای مهندس چراغپور معاونت توسعه و عمران، آقای مهندس کرمی رئیس اداره بهسازی امور تولید، آقای مهندس غفاری نیا کارشناس اداره بهسازی امور تولید و جناب آقای مهندس رضایی نماینده شرکت گواه سبز فردوس در محل اداره کل امور عشایر استان تشکیل گردید.
در این جلسه ضمن گزارش کامل اقدامات انجام شده طرح در مناطق عشایری پایلوت، در طی یک سال گذشته با توجه به اینکه پروژه در سال جاری، بعنوان سال دوم و سال گذار تولید محصولات ارگانیک قلمداد می شود دوره های آموزش و برنامه ریزی های صورت گرفته جهت اقدامات در سال جاری با توجه به حضور عشایر در ییلاق با سرعت بیشتری ادامه یافته و در پروسه یکساله پیش رو مانند سال گذشته ۶ اقدام اساسی جهت استاندارد سازی تولید گوشت ارگانیک شامل تولیدمثل،کاهش استرس، پیشگیری بیماری، کاهش داروهای موثر(روند تدریجی)، حفظ آسایش و سلامت دام و تغذیه دام مورد تاکید قرار گرفت.

۲۵-خرداد ماه-۱۳۹۶

346

چاپ خبر تبدیل به PDF


ارتباط مستقیم با مدیرکل

مهندس یحیی حسین پور

تلفن مستقیم:   ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۲۹

فکس:    ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۳۲