افزایش ۲۰ درصدی تولید گوشت قرمز توسط عشایر چهارمحال و بختیاری

شهرکرد- ایرنا- معاون توسعه و عمران امورعشایر چهارمحال و بختیاری از تولید ۱۰ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر کوچرو از زمان استقرار در مناطق ییلاقی این استان در سال جاری خبر داد و گفت: این میزان تولید پروتئین نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است.
یدالله چراغپور در گفت وگو با ایرنا، مطلوب بودن بارش های بهاری و غنی بودن اغلب مراتع مناطق ییلاقی، مهار و کنترل به موقع بیماری دامی از جمله ‘تب برفکی’ توسط شبکه های دامپزشکی را ازعمده دلایل افزایش تولید گوشت قرمزعشایر استان دانست.
وی اعطای تسهیلات ارزان قیمت به خانوارهای عشایری به منظور تسهیل در معیشت و تامین علوفه مورد نیاز فصول سرد سال در مناطق قشلاقی توسط دولت تدبیر و امید را از دیگر دلایل افزایش تولید پروتئین در بین عشایر کوچرو عنوان کرد.
معاون توسعه وعمران امورعشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه عشایر در ۸۵ درصد از گستره جغرافیایی این استان پراکنده‌اند، اظهار کرد: جمعیت عشایر استان ۱۲۶ هزار نفر است که ۲۵ درصد گوشت استان توسط این قشر تولید می‌شود.
وی افزود: عشایر استان با داشتن یک میلیون و ۷۰۰ هزار راس دام سبک بیش از ۶۰ درصد تولیدات دامی استان را تامین می‌ کنند.
وی از تولید ۱۹ هزار و ۱۰۳ تن محصولات لبنی توسط عشایر کوچرو در مناطق ییلاقی استان رد سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت نیز۲۵۰ تن محصول پشم گوسفند توسط عشایر تولید و روانه بازار مصرف شد.
معاون توسعه و عمران امورعشایر چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد پشم استان توسط عشایر تهیه و تولید می‌شود، تصریح کرد: ۳۵ درصد صنایع ‌دستی تولیدی استان توسط عشایر تامین می‌شود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با داشتن ۱۲۶ هزار نفر جمعیت عشایری به همراه یک میلیون و ۷۰۰ هزار راس دام سبک بعد از استان فارس دومین استان عشایر نشین کشور است.

۳۱-مرداد ماه-۱۳۹۶

409

چاپ خبر تبدیل به PDF


ارتباط مستقیم با مدیرکل

مهندس یحیی حسین پور

تلفن مستقیم:   ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۲۹

فکس:    ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۳۲