تولید سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل دفتر ساماندهی و هماهنگی سازمان امور عشایر کشور گفت: عشایر ایران سالانه ۱۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید و روانه بازار مصرف می کنند.
به گزارش ایرنا، سیاوش احمدی چهارشنبه شب در شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: عشایر سالانه ۲۵ درصد پروتئین و ۳۵ درصد صنایع دستی کشور را تولید و وارد بازار مصرف داخلی و خارجی می کنند.
وی افزود: عشایر کمتر از ۲ درصد جمعیت کشور را دارند و این درحالی است که پنج درصد از شهدای ایران از این جمعیت هستند.
احمدی میر قائد تصریح کرد: عشایر اینک در حال گذر از زندگی سنتی به نیمه صنعتی هستند.
وی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۲ با تشکیل شورای عالی اداری عشایر، امور معیشتی این قشر مانند مسائل فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت، به همین منظور طرح ویژه ارائه خدمات فرهنگی و مذهبی به جامعه عشایر کشور طی ۲ سال گذشته از سوی ۱۸ دستگاه فرهنگی تدوین و تصویب شد.
احمدی میر قائد تاکید کرد: محرومیت زدایی، توسعه متوازن، تعیین و ارتقای شاخص های فرهنگی و مذهبی، پاسداری از ارزش های این جامعه به عنوان مواریث فرهنگی و مذهبی کشور و همچنین نظام مند کردن فرآیند شناخت، برنامه ریزی، ساماندهی و اجرای خدمات فرهنگی و مذهبی از مهمترین دستاوردهای این طرح محسوب می شود.
چهارمحال و بختیاری پس از استان فارس دومین جمعیت عشایری کشور را دارد.

۲۸-دی ماه-۱۳۹۶

224

چاپ خبر تبدیل به PDF


ارتباط مستقیم با مدیرکل

مهندس یحیی حسین پور

تلفن مستقیم:   ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۲۹

فکس:    ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۳۲