عشایر ۲۵ درصد از گوشت قرمز چهارمحال وبختیاری را تولید می کنند

مدیرکل امورعشایر استان چهارمحال وبختیاری گفت: افزون بر ۲۵درصد از گوشت مصرفی این استان توسط عشایر کوچرو تولید و روانه بازار مصرف می شود.
” یحیی حسین پور” گفت: در سالجاری عشایر کوچرو از زمان استقرار در مناطق ییلاقی تاکنون بیش از ۱۰هزار تن گوشت قرمز تولید داشتند.
به گفته وی، بیش از ۱۹ هزار و ۱۰۳ تن محصولات لبنی توسط عشایر کوچرو در مناطق ییلاقی تولید و به بازار غرضه شده است.
وی عنوان کرد: عشایر نقش مهمی در تولید گوشت قرمز کشور دارند و گوشت تولید عشایر از بهترین و با کیفیت ترین نوع گوشت تولید کشور به شمار می رود.
حسین پور اظهار داشت: پرداخت تسهیلات به منظور تامین سرمایه در گردش جهت پروار دام های تولیدی ، کاهش هزینه های تولید، افزایش تولید گوشت قرمز و جلوگیری از واسطه گران ودلالان جهت کاهش قیمت محصولات عرضه شده به بازار از اولویت امور عشایر استان می باشد.

۱۲-تیر ماه-۱۳۹۷

73

چاپ خبر تبدیل به PDF


ارتباط مستقیم با مدیرکل

مهندس یحیی حسین پور

تلفن مستقیم:   ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۲۹

فکس:    ۰۳۸۳۲۲۵۰۱۳۲