به روز شده: سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳
حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۱۹ آبان , ۱۴۰۳ 8 جماد أول 1446 Saturday, 9 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 632 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 10×
شورای عشایری استان چهار محال و بختیاری برگزار شد
۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۶
شناسه : 3990
بازدید 517
5
شورای عشایری استان با حضور استاندار، رئیس سازمان امور عشایر ایران، مدیر کل امور عشایر استان و سایر مسئولین استانی برگزار شد.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر استان چهار محال و بختیاری، غلامعلی حیدری استاندار چهارمحال و بختیاری در شورای عشایر استان اظهار داشت: دشمنان انقلاب اسلامی و کشور از مدت‌ها قبل با تهدید، تحریم و تطمیع تلاش کردند انتخابات خوبی در کشور برگزار نشود اما با تدابیر رهبر انقلاب، تلاش خدمت‌گزاران و حضور مردم پروژه آنان شکست خورد.

وی با اشاره به اهمیت نقش عشایر در پیشرفت و عزت کشور، ادامه داد: عشایر نقش مهمی در تاریخ ایران و مبارزه با استعمار دارند و هیچ وقت زیر بار زور دشمنان نرفتند و پرچم‌داران مبارزه با استعمارگران هستند.
حیدری افزود: جامعه عشایری نقش اساسی در رشد و تولیدات کشور دارد و همچنین در برقراری امنیت و سرحدات مرزی و حفظ منابع طبیعی نقش موثری دارند.
وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت بوم‌گردی و گردشگری عشایری باید در دستور کار همه مسؤولان قرار بگیرد چرا که ظرفیت عظیمی برای رونق اشتغال است.
حیدری بیان کرد: اگر نگاهی به قبل و بعد از انقلاب شود، متوجه می‌شویم که قبل از انقلاب اصلا توجهی به جامعه عشایری نمی‌شد اما بعد از انقلاب همواره یکی از دغدغه‌های مسؤولان رفع مشکلات و موانع این جامعه هدف است.
استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم توزیع عادلانه امکانات با اولویت مناطق محروم است که در همین راستا باید کارگروهی به ریاست معاون عمرانی استانداری برای مرتفع شدن مشکلات این قشر تشکیل شود.
وی تصریح کرد: تا کنون اقدامات خوبی برای رفع مشکلات جامعه عشایر انجام شده است اما نباید کار متوقف شود.
حیدری تاکید کرد: همه دستگاه‌ها و فرمانداران اهتمام لازم را برای حل مشکلات عشایر از جمله سرکشی میدانی از آنان در قشلاق در دستور کار قرار دهند و مشکلات بهداشتی آنان و دام‌ها را رفع نمایند.
وی خاطرنشان کرد: تامین آب سالم و بهداشتی مورد نیاز عشایران، تامین برق و پنل‌های خورشیدی، تامین نیازهای سوختی، تحصیل فرزندان، احداث سکونتگاه‌های و ایجاد نمایشگاه برای فروش محصولات عشایر باید در اولویت کار مسوولان مربوط قرار گیرد.

در این نشست شایان نادری رئیس سازمان امور عشایر ایران اظهار داشت: جمع‌بندی درخصوص تفاهم نامه احداث سرپناه های ایمن عشایری با سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور درحال انجام است و به زودی ابلاغ می‌شود.

وی با اشاره به سفر دوم رئیس جمهور به کهگیلویه و بویر احمد در سال جاری و دستورالعمل ۱۰بندی در راستای رسیدگی به مشکلات عشایر، خاطرنشان کرد: این دستورالعمل یک فرصت ویژه برای خدمت رسانی به جامعه عشایری و برطرف کردن مشکلات آنان است.

نادری در خصوص توزیع پنل‌های تولید برق خورشیدی در بین عشایر نیز ابراز کرد: قرار بود وزارت نیرو ۲۰هزار پنل خورشیدی تهیه و در اختیار جامعه عشایری قرار دهد که این کار تاکنون انجام نشده و تلاش می کنیم تامین پنل‌های خورشیدی عشایر براساس اولویت صورت گیرد.

وی یادآور شد: سازمان امور عشایر به تنهایی متولی خدمات رسانی به عشایر نیست و بیش از ۵۰دستگاه به صورت مستقیم و غیرمستقیم موظف و مکلف به خدمات رسانی به عشایر هستند.

محمد محمودی مدیر کل امور عشایر استان نیز در این جلسه اظهار داشت: ۱۲۴ هزار و ۱۷۳ نفر عشایر در قالب ۲۵ هزار و ۱۱۰ خانوار در این استان زندگی می‌کنند.

مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری ادامه داد: بیشترین جمعیت عشایری در شهرستان کوهرنگ است که بیش از ۵۰ درصد آنان کوچ‌رو هستند و کمترین عشایر در مرکز شهرکرد زندگی می‌کنند.

وی با اشاره به تسهیلات تخصیص داده شده به عشایر چهارمحال و بختیاری، افزود: از آغاز سال جاری تا کنون ۷۵۸ میلیارد ریال وام طبق تبصره قانون بودجه به عشایران این استان پرداخت شده است.

محمودی اضافه کرد: ۳۸۵ هزار و ۱۴۷ راس دام چهارمحال و بختیاری در سال جاری بیمه شده است، همچنین در زمینه تولید مثل دام سبک جز پنج استان برتر کشور هستیم که نتایج خوبی برای جمعیت عشایری ما داشته است.

وی با اشاره به اینکه طی سال جاری ۱۹ هزار و ۲۰۰ تن آرد بین عشایر داخل استان و کوچ‌رو در خوزستان توزیع شده است، بیان کرد: سهمیه هر نفر به صورت ماهانه ۱۲ کیلوگرم آرد است که با توجه به نیاز این جامعه هدف درخواست می‌شود به ۲۰ کیلوگرم افزایش پیدا کند.

مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۱۳۸ پنل خورشیدی و ۴۴۸ پکیج خورشیدی در سال جاری تحویل عشایر استان شده است، اظهار داشت: طبق تفاهم‌نامه‌ منعقد شده با شرکت برق، یک هزار و ۵۰۰ پکیج خورشیدی دیگر در اختیار عشایر قرار می‌گیرد.

وی عنوان کرد: در سال جاری بیش از پنج هزار تن علوفه دامی تولید شده توسط اتحادیه خوراک دام چهارمحال و بختیاری با قیمت مناسب بین دامداران عشایر استان توزیع شده است.

محمودی تصریح کرد: ۲ هزار و ۴۵۰ کیلومتر ایل‌راه برای تردد عشایر این استان بازگشایی و ۶۸ میلیون لیتر آب‌رسانی سیار به مناطق عشایری انجام شده است.
وی اضافه کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی و اردوهای جهادی از دیگر خدمات ارائه شده به عشایر استان است.
مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه رسیدگی به کار عشایران مختص امور عشایری نیست و باید همه دستگاه‌ها به این قشر خدمات‌رسانی کنند، خاطرنشان کرد: دستگاه‌های از جمله شرکت گاز، آب منطقه‌ای، سازمان فنی و حرفه‌ای و ثبت احوال در این استان به عشایر خدمت‌رسانی می‌کنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.