حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۲۲ اردیبهشت , ۱۴۰۰ 1 شوال 1442 Wednesday, 12 May , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 354 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6320 تعداد دیدگاهها : 0×
عشایر ۲۵ درصد از گوشت قرمز چهارمحال وبختیاری را تولید می کنند
03 جولای 2018 - 14:03
شناسه : 1513
بازدید 2
0

مدیرکل امورعشایر استان چهارمحال وبختیاری گفت: افزون بر ۲۵درصد از گوشت مصرفی این استان توسط عشایر کوچرو تولید و روانه بازار مصرف می شود. ” یحیی حسین پور” گفت: در سالجاری عشایر کوچرو از زمان استقرار در مناطق ییلاقی تاکنون بیش از ۱۰هزار تن گوشت قرمز تولید داشتند. به گفته وی، بیش از ۱۹ هزار […]

ارسال توسط :
پ
پ

مدیرکل امورعشایر استان چهارمحال وبختیاری گفت: افزون بر ۲۵درصد از گوشت مصرفی این استان توسط عشایر کوچرو تولید و روانه بازار مصرف می شود.
” یحیی حسین پور” گفت: در سالجاری عشایر کوچرو از زمان استقرار در مناطق ییلاقی تاکنون بیش از ۱۰هزار تن گوشت قرمز تولید داشتند.
به گفته وی، بیش از ۱۹ هزار و ۱۰۳ تن محصولات لبنی توسط عشایر کوچرو در مناطق ییلاقی تولید و به بازار غرضه شده است.
وی عنوان کرد: عشایر نقش مهمی در تولید گوشت قرمز کشور دارند و گوشت تولید عشایر از بهترین و با کیفیت ترین نوع گوشت تولید کشور به شمار می رود.
حسین پور اظهار داشت: پرداخت تسهیلات به منظور تامین سرمایه در گردش جهت پروار دام های تولیدی ، کاهش هزینه های تولید، افزایش تولید گوشت قرمز و جلوگیری از واسطه گران ودلالان جهت کاهش قیمت محصولات عرضه شده به بازار از اولویت امور عشایر استان می باشد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

العربية简体中文Englishفارسی