حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

شنبه, ۹ مرداد , ۱۴۰۰ 22 ذو الحجة 1442 Saturday, 31 July , 2021 ساعت تعداد کل نوشته ها : 363 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 6320 تعداد دیدگاهها : 0×
مراحل تولید گوشت ارگانیک دام سبک عشایر وارد سال دوم (گذار ارگانیک) شد
15 ژوئن 2017 - 7:10
شناسه : 829
بازدید 16
0

جلسه تولید گوشت ارگانیک دام سبک عشایر استان با حضور مهندس حسین پور مدیر کل امور عشایر استان-آقای مهندس چراغپور معاونت توسعه و عمران، آقای مهندس کرمی رئیس اداره بهسازی امور تولید، آقای مهندس غفاری نیا کارشناس اداره بهسازی امور تولید و جناب آقای مهندس رضایی نماینده شرکت گواه سبز فردوس در محل اداره کل […]

ارسال توسط :
پ
پ

جلسه تولید گوشت ارگانیک دام سبک عشایر استان با حضور مهندس حسین پور مدیر کل امور عشایر استان-آقای مهندس چراغپور معاونت توسعه و عمران، آقای مهندس کرمی رئیس اداره بهسازی امور تولید، آقای مهندس غفاری نیا کارشناس اداره بهسازی امور تولید و جناب آقای مهندس رضایی نماینده شرکت گواه سبز فردوس در محل اداره کل امور عشایر استان تشکیل گردید.
در این جلسه ضمن گزارش کامل اقدامات انجام شده طرح در مناطق عشایری پایلوت، در طی یک سال گذشته با توجه به اینکه پروژه در سال جاری، بعنوان سال دوم و سال گذار تولید محصولات ارگانیک قلمداد می شود دوره های آموزش و برنامه ریزی های صورت گرفته جهت اقدامات در سال جاری با توجه به حضور عشایر در ییلاق با سرعت بیشتری ادامه یافته و در پروسه یکساله پیش رو مانند سال گذشته ۶ اقدام اساسی جهت استاندارد سازی تولید گوشت ارگانیک شامل تولیدمثل،کاهش استرس، پیشگیری بیماری، کاهش داروهای موثر(روند تدریجی)، حفظ آسایش و سلامت دام و تغذیه دام مورد تاکید قرار گرفت.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

العربية简体中文Englishفارسی