به روز شده: سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳
حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

چهارشنبه, ۲۶ دی , ۱۴۰۳ 16 رجب 1446 Wednesday, 15 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 632 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 10×
راه اندازی خانه های بهداشت سیار از نیازهای اساسی عشایر محسوب می شود
۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۷:۰۰
شناسه : 3711
بازدید 155
4
در دیدار سرپرست اداره کل امور عشایر چهارمحال و بختیاری با معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان مطرح شد:

سرپرست اداره کل امور عشایر استان چهارمحال و بختیاری با سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان دیدار و گفتگو کرد. به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر استان چهارمحال و بختیاری ، سرپرست اداره کل امور عشایر استان در این دیدار ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های مجموعه مرکز بهداشت استان […]

ارسال توسط :
پ
پ

سرپرست اداره کل امور عشایر استان چهارمحال و بختیاری با سرپرست معاونت بهداشت و رئیس مرکز بهداشت استان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر استان چهارمحال و بختیاری ، سرپرست اداره کل امور عشایر استان در این دیدار ضمن تقدیر از زحمات و تلاش های مجموعه مرکز بهداشت استان سنوات گذشته اظهار داشت: جامعه عشایری استان یکی از اقشار آسیب‌پذیر و کم برخوردار به لحاظ پارامترهای مختلف از جمله بهداشت می باشد.
محمد محمودی با اشاره به مفاد مندرج در آئین نامه ساماندهی عشایر کشور در خصوص ارائه خدمات بهداشتی به این قشر مولد افزود:
یکی از نیازهای اساسی عشایر استان ،راه اندازی خانه های بهداشت سیار با حضور نیروی آموزش دیده و متخصص جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به این عزیزان می باشد.
وی یادآور شد: بکارگیری نیروی بهورز و دارای تحصیلات مرتبط از دل فرزندان عشایر می‌تواند به عنوان یکی از دغدغه های مهم در این جلسه مد نظر قرار گیرد.
رئیس مرکز بهداشت استان نیز در این نشست با بیان اینکه همان خدماتی که به جامعه شهری و روستایی ارائه می‌شود ،می بایست با کیفیت بهتر و مطلوب تر به جامعه عشایری ارائه شود ،اظهار داشت:
یکی از عوامل مهم در نابرابری ارائه خدمات بهداشتی به عشایر وجود موانع مهم به عنوان تعیین کننده های اجتماعی سلامت و همچنین نبود زیرساخت‌های لازم از جمله آب، راه ،برق می باشد .
علی احمدی ضمن تشریح روشهای ارائه خدمات به عشایر،تصریح کرد:
خدمات رسانی به عشایر از دو طریق صورت می‌گیرد ،یکی از طریق گروه های جهادی و دیگری ساختار نظام شبکه ای که در مرکز بهداشت استان قرار دارد.
احمدی با اشاره به کمبود اعتبارات در حوزه سلامت افزود:
در حال حاضر از ۷ کانکس سیار در مناطق عشایری استان ،یک مورد در منطقه دالانک دهستان دیناران شهرستان اردل و الباقی در شهرستان کوهرنگ شامل مناطق تیشتردان ،چبد بازفت،خویه،سرآقا سید ،گل سرخ صمصامی،گلچین و غاریخی آماده ارائه خدمات به عشایر می باشند.
رییس مرکز بهداشت استان همچنین یادآور شد:
از مجموع تیم های بهداشتی این مرکز در مناطق عشایری یک تیم مستقر در شهرستان اردل ،یک تیم مستقر در شهرستان های لردگان ، فلارد و خانمیرزا ،یک تیم مستقر در شهرستان های شهرکرد ،کیار و بروجن و دو تیم هم در منطقه شیخ علی خان و چبد شهرستان کوهرنگ جهت ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به عشایر مستقر می باشند.
در پایان این نشست مقرر گردید در جلسه شورای عشایری استان که با حضور سرپرست سازمان امور عشایر ایران و استاندار استان و سایر دستگاه‌های خدمات رسان در سال جاری برگزار خواهد شد ،نسبت به طرح مشکلات و ارائه راهکارهای عملی در جهت رفع موانع موجود با توجه به انتظارات طرفین برنامه ریزی لازم صورت پذیرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.